Gå till innehåll
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Erbjudanden från partners

MABI Hyrbilars logga.

MABI Hyrbilar

Svenska Parasportförbundets medlemsföreningar kan hyra bil eller minibus till förmånliga rabatterade fasta priser genom vår leverantörspartner MABI Hyrbilar.

Avtalet är gäller uthyrning av personbilar, minibussar samt transportbilar.

I Pris och villkorsbilagan Pdf, 64.8 kB, öppnas i nytt fönster. framgår ett rabatterat pris på de vanligaste bilgrupperna i MABI:s vagnpark. Vid förhyrning av övriga bilgrupper och modeller tillämpas lokal prislista med 10 procents rabatt.

Dessa priser gäller på samtliga orter i Sverige där MABI finns representerade. Särskilt medgivande samt tilläggsavgift krävs för resa utom Sveriges gränser och avtalas vid respektive tillfälle. Alla priser, förutom månadshyra, är baserade på fri körsträcka.

Kontakta Magnus Augustinson på MABI om föreningen önskar att bli fakturakund. Då läggs föreningen som ett ”dotterbolag” under Svenska Parasportsförbundets avtal.

Tress Sport och Lek

Tress Sport och Lek brinner för att inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett mer aktivt liv med mycket rörelseglädje. Företaget har ett fullproppat sortiment av lek-, spel- och sportutrustning med över 9 000 inspirerande och roliga produkter. Svenska Parasportförbundets medlemsföreningar får 15% rabatt på köp hos Tress.

Skicka föreningens order till order@tress.se, uppge förenings namn och hänvisa till samarbetet mellan Parasport Sverige och Tress.

Det går även bra att handla direkt i webbshopen. Använd då en specifik rabattkod. För att ta del av rabattkoden eller vid frågor kan föreningen ringa till Tress på tel: 042-490 93 30.

Erbjudanden från Parasport Sverige

Gratis utskrift av punktskrift

Svenska Parasportförbundet strävar ständigt efter att öka tillgängligheten och inkluderingen inom idrotten. Nu kan vi erbjuda gratis utskrifter i punktskrift till våra medlemsföreningar och SDF samt andra SF.

Genom vårt pågående projekt Träningspasset har vi tillgång till en punktskriftsskrivare, som möjliggör enklare och effektivare utskrifter i punktskrift. Under 2024 erbjuder vi gratis utskrifter för en ökad tillgänglighet i samband med idrottsevenemang.

Publicerad:

Uppdaterad:

Vill du veta mer?

Joanna Hanner

Marknadsansvarig